Transport Persoane Germania - Romania

Efectuam curse regulate de transport persoane cu microbuse din Germania spre Romania. Preluam calatorii de la adresa, codul postal indicat in momentul rezervarii biletului pe una dintre cursele noastre spre:
  • Satu Mare, Maramures
  • Bistrita-Nasaud, Mures
  • Cluj, Salaj, Bihor

Curse Zilnice Microbus Germania - Romania

Pleaca zilnic 1-2, in sezon chiar si 3-4 microbuse pe zi din Germania spre Romania pe rutele clasice prin Austria sau Cehia in functie de adresa de preluare. (vezi mai jos rute).

Rezervare Bilet Germania - Romania

Telefonic sau prin mesaj Whats App folosind butoanele click to call si click to chat de pe site.
Oferim reduceri si oferte speciale pentru bilete in functie de perioada in care calatoriti in Germania. Acordam si reduceri suplimentare pentru copii, studenti, clienti fideli, si grupuri de minim 3 persoane.

Program Zilnic:

Dispecerat: Luni-Duminica intre orele 08.00 - 22.00
Orar plecari curse din Germania: zilnic, dupamasa spre seara in functie de codul postal (cu cat mai aproape de Romania cu atat mai tarziu spre seara).

Image

OFERIM PRETURI AVANTAJOASE

PENTRU MULTE CODURI

Cu ~10% sub standardele practicate de concurenta!

Plecari Germania - Romania

Trasee Germania - Romania
Image
1. RUTA MUNCHEN - STUTTGART - FREIBURG

1. RUTA MUNCHEN - STUTTGART - FREIBURG

Codurile 80-89 si 70-79, imprejurimile localitatilor: Passau, Munchen, Rosenheim, Augsburg, Ulm, Ingolstadt, dar si cele din SUD (87-88 si 78-79): Kempten, Ravensburg, Memmingen, Freiburg - o regiune in care traiesc multi conationali in special din Zona Satu Mare.
2. RUTA NURNBERG - FRANKFURT - KOLN

2. RUTA NURNBERG - FRANKFURT - KOLN

Codurile 90-98, 60-69 si 50-56. zona localitatilor: Bamberg, Ansbach, Wurzburg, Mainz, Koblenz, Bonn. Traseul include de obicei si zona Saarbrucken, Trier, Aachen - un HUB pentru transportatori si nu numai.
3. RUTA DRESDA - LEIPZIG - BERLIN

3. RUTA DRESDA - LEIPZIG - BERLIN

Asa zisa ruta prin Cehia, codurile 01-09; 10-19; 98-99; si 38-39. Include imprejurimile localitatilor: Zwickau, Chemnitz, Jenna, Halle, Magdeburg, Cottbus.
4. RUTA HANOVER - BREMEN - HAMBURG

4. RUTA HANOVER - BREMEN - HAMBURG

Codurile 20-29; 30-32 si 48-49. Include imprejurimile Osnabruck, Bielefeld, zonele portuare: Bremerhaven, Hamburg si nordul extrem: Kiel, Lubeck.

Ajungem la adresa din Germania pentru ~ 90% din codurile postale si 100% din localitatile din judetele Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Cluj, Salaj, Bihor.